Veelgestelde vragen

Bijlescoach worden en zijn, wat kost dat?

Bijlescoach worden en zijn kost niets. Het inschrijven en plaatsen van jouw profiel/advertentie op Bijlescoach.nl is gratis! Wanneer je ingeschreven bent kunnen bijleszoekers jou snel en gemakkelijk vinden. Zij kunnen een oproep plaatsen of via een account gericht naar een geschikte docent zoeken. Wanneer er een oproep in jouw regio en vakkenpakket wordt geplaatst, ontvang je hiervan een e-mail. Het kost dan slechts €3,50- om contact met de bijleszoeker op te nemen. Dit is niet verplicht en gebeurt nooit automatisch! 

Betalen? Hoe gaat het?

Bijlescoach.nl maakt gebruik van iDEAL. iDEAL is online betalen via internetbankieren. Met iDEAL kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk uw online aankopen afrekenen. Als internetbankierder kunt u direct gebruik maken van IDEAL, zonder dat u zich daarvoor hoeft aan te melden.

Hoe lang duurt een les?

Samen met de Bijlescoach bepaal je hoe lang een les duurt.

Waar wordt bijles gegeven?

De bijlesvrager en Bijlescoach bepalen samen waar de bijlessen gegeven worden. Maak hierover duidelijke afspraken.

Hoeveel kost een bijles?

De Bijlescoach bepaalt een lestarief.

Kan ik het aantal uren zelf bepalen?

Ja. Als Bijlescoach kan je zelf bepalen hoeveel uren je per week beschikbaar bent voor het geven van bijles. Ook de bijlesvrager kan in overleg met de Bijlescoach aangeven hoeveel uren les hij/zij vraagt.

Moet er een minimaal aantal lessen gevolgd worden?

In overleg met de Bijlescoach bepaal je hoeveel lessen er gevolgd worden. Maak hierover duidelijke afspraken. Spreek vaste dagen en tijden af om misverstanden te voorkomen. Deze structuur zal ook de resultaten van de leerling(en) bevorderen.

Hoe kan ik extra informatie opvragen?

Voor extra informatie kunt u een e-mail sturen naar info@bijlescoach.nl.