Het succesverhaal van bijlescoach Wendy!

Het succesverhaal van bijlescoach Wendy!

Bron: dichtbij.nl

PURMEREND - Mijn dochter gaat over met een goed rapport, maar dat zag er begin dit jaar heel anders uit, zegt de moeder van Maaike uit groep 6.
Dat de klassen groter worden is voor vele ouders een van de minpunten aan het onderwijs. Hun kinderen krijgen minder aandacht van de docent en er wordt nu al meer van hen verwacht dat ze zelfstandig aan het werk zijn en meegaan in de flow van de klas.

- Mijn dochter, lukte het niet om mee te gaan met haar klasgenootjes. Ik kwam er pas achter toen ze regelmatig met zware hoofdpijn thuis kwam, voor een toets nerveus was of bedacht dat ze ziek was omdat ze niet naar school wilde. Na een gesprek met de lerares kwamen we erachter dat ze stress had omdat ze niet meekwam.We hebben toen besloten om een bijlescoach in te schakelen. Iemand die onze dochter de aandacht gaf die ze nodig had. Wekelijks, gedurende 1 uur, werd haar op een rustige en geduldige manier de theorie aan haar uitgelegd. Na ongeveer 1 maand merkte wij al verschil. Het ging daarna met stappen vooruit. Afgelopen periode de CITO toets zonder hoofdpijn en buikpijn doorgekomen en nu we haar rapport gezien hebben, zijn wij blij dat we de bijlescoach hebben ingeschakeld. Ze ging van een E naar een C en heeft nu zelfvertrouwen, aldus de moeder van Maaike, groep 6-

Bijlescoach Wendy, ingeschreven bij bijlescoach.nl geeft al een tijd bijles aan leerlingen in het basisonderwijs, voortgezet onderwijs, VMBO en MBO in diverse vakken. Wendy, afkomstig uit het onderwijs en nu zelf moeder ziet vaak met lede ogen aan dat de docenten niet genoeg tijd hebben om de leerlingen die meer aandacht nodig hebben te begeleiden. Het is dus aan de ouders om dat op te pakken, maar omdat die vaak fulltime werken en ook 's avonds quality time willen met hun kinderen, schiet het er vaak bij in.

Wendy:" ik geef de kinderen de basis mee, leer hen inzicht te geven in het hoe en waarom en laat zien hoe je de theorie in praktijk omzet. Ieder kind leert op zijn eigen manier en dat is erg mooi om te zien. Voor mij is het belangrijk dat ieder kind excelleert op zijn eigen niveau, en als ik daar mee mag helpen, dan ben ik tevreden."
Meer informatie via haar emailadres: Bijlescoach@hotmail.nl of via bijlescoach.nl of fb wendy bijlescoach purmerend


Dit bericht is geplaatst op 24 juni 2013 om 20:16 uur.